Touringcar huren
Wageningen

Willen jullie een touringcar huren in Wageningen?

Touringcar huren in wageningen, Tiel, Renkum of Rhenen

Wageningen ligt in de regio van de Gelderse Vallei. De Gelderse vallei is een prachtig gebied gelegen tussen de Utrechtse heuvelrug en de Veluwe. In en rondom Wageningen vindt je dus prachtige natuur. Naast de mooie natuur is er ook wat anders kenmerkend voor Wageningen en dat is dat Wageningen een echte studentenstad is.

Studeren

Veel jongeren gaan studeren in Wageningen, wat er ook voor zorgt dat Wageningen barst van de studenten. In Wageningen zijn er genoeg mogelijkheden om te leren, maar er is geen groot uitgaansleven. Hiervoor vluchten studenten dan ook naar omringende grote steden. Vaak kiezen zij ervoor om vervoer naar een feest of festival te regelen. Wanneer je een touringcar huurt met een groot gezelschap, blijven de kosten beperkt. Daarnaast ben je altijd verzekerd van een zitplekje in de bus. Hierdoor hoef je je niet in het overvolle openbaar vervoer erbij te proppen en kun je na je feestje heerlijk relaxt terug naar huis rijden. Een aanvraag van een offerte voor het huren van een touringcar is vrijblijvend en kosteloos.

Bevrijdingsdag 

Een groot evenement in Wageningen is het feest tijdens Bevrijdingsdag. Door de hele stad zijn verschillende podia verspreid. Ieder podium heeft zijn eigen genre, waardoor er voor iedere muziekliefhebber wel een podium is. Voor de liefhebbers van Nederlandstalige muziek waren Dries Roelvink en John West vorig jaar van de partij. De jeugd kon daarentegen genieten van artiesten zoals Bizzey en Famke Louise. Ook wanneer je geen muziekliefhebber bent is er genoeg te zien. Er zijn verschillende kraampjes, activiteiten en eetgelegenheden verspreid door de stad. En ook aan de allerkleinste is gedacht want door de hele stad kun je verschillende spellen spelen. Je hoeft je dus niet te vervelen! Wanneer je het feest tijdens Bevrijdingsdag wilt bezoeken, is het aan te raden om met een bus of touringcar deze kant op te komen. De stad is namelijk niet zo groot en vanwege de vele bezoekers is het vaak lastig om de auto ergens te parkeren. Wanneer je kiest voor touringcar vervoer heb je hier geen last van en kun je zorgeloos genieten tijden dit evenement. 

De rust opzoeken

Naast de drukte zijn er in Wageningen ook genoeg mooie plekjes waar je heerlijk tot rust kunt komen. In en rondom Wageningen is er namelijk veel mooie natuur te vinden waar je heerlijk kunt fietsen of wandelen. Ook heeft Wageningen een klein natuurreservaat, genaamd ‘De Blauwe Kamer’. Dit is een heerlijke plek om tot rust te komen. Hier vindt je wilde dieren en naast de groene natuur vindt je hier ook veel mooie plekjes langs het water. Er is zoveel te zien in de omgeving, dat het bijna te moeilijk is om dit in een dag allemaal te bekijken. Je vindt namelijk ook geweldige natuur in de Rhenen en Renkum. Deze steden liggen naast Wageningen en zijn makkelijk te bereiken. Wil je toch meerdere plekken bezoeken in een dag, kies dan voor een uitstapje met de bus. Na het wandelen kun je even heerlijk je voeten tot rust laten komen in de bus. Toch niet te lang blijven zitten, want voordat je het weet ben je alweer op de volgende prachtige locatie aangekomen.