Touringcar huren
Nijmgen

Willen jullie een touringcar huren in Nijmegen?

Touringcar huren in Nijmegen

In Nijmegen is er van alles te beleven, het hele jaar door. Hoewel Nijmegen barst van de evenementen, zijn de parkeergelegenheden beperkt. Veel mensen kiezen daarom ook voor het openbaar vervoer of voor evenementenvervoer. Tijdens de grote evenementen in de stad zie je dan ook veel touringcars voorbij rijden met daarin enthousiaste mensen die klaar zijn voor een feest, festival of een voetbalwedstrijd. Wanneer je op zoek bent naar het huren van een touringcar, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Hieraan zitten geen verdere kosten verbonden. 

De Nijmeegse Vierdaagse

Een van de grootste evenementen in Nijmegen zijn de Zomerfeesten tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag zijn de dagen dat de wandelaars hard hun best doen om de tochten langs verschillende steden af te leggen. Hoewel de wandelaars pas op dinsdag beginnen, is er vanaf zaterdag al groot feest in de stad. De stad wordt dan namelijk een week lang omgetoverd tot een groot festivalterrein. Ieder jaar worden de Vierdaagse-feesten bezocht door meer dan een miljoen mensen. Dit betekent dat er een hoop mensen op de been zijn en dit zorgt ervoor dat het moeilijk is om te parkeren in de stad. Veel groepen kiezen er dan ook voor om een touringcar te huren voor vervoer naar een feest of festival. Zij regelen met een hele groep een bus van en naar Nijmegen. Dit is niet alleen handiger, maar het is ook nog eens gezellig.

De Goffert

Natuurlijk kent Nijmegen ook een grote voetbalclub, namelijk NEC. Het Goffert-stadion biedt ruimte aan meer dan 12.000 bezoekers. Dit stadion bevindt zich aan de rand van het centrum. De parkeergelegenheid is beperkt, waardoor veel mensen kiezen voor evenementenvervoer. Een touringcar brengt je weg en haalt je op volgens afgesproken tijden. Naast het Goffert-stadion bevindt zich het Goffert-park. Naast het feit dat het een prachtig park is om heerlijk te wandelen, worden hier jaarlijks ook meerdere grote evenementen georganiseerd. Zo hebben grote artiesten als Eminem, Tina Turner en The Rolling Stones concerten gegeven in dit Nijmeegse park. Bij het park heb je dezelfde beperkte parkeergelegenheden als bij het stadion. Niet zo gek dus dat veel mensen ook in dit geval ervoor kiezen om een touringcar te huren.

Oude stad

Naast de vele evenementen is er nog iets heel bijzonder aan Nijmegen. Nijmegen is namelijk de oudste stad van Nederland. Door de jaren heen is er natuurlijk veel veranderd, toch zijn er nog steeds mooie authentieke plekjes te vinden in en rondom de stad. Kies daarom voor een uitstapje met de bus naar Nijmegen en omgeving. Ook voor ouderen is dit een uitkomst. De touringcar kan op veel plekken komen, waardoor er ook niet veel gelopen hoeft te worden. Zo kun je in een hele dag veel mooie plekjes bezoeken in de omgeving. Ook zijn er genoeg restaurants en eetgelegenheden, voor een heerlijke lunch, een diner of gewoon voor een lekker kopje koffie of thee. Wanneer je dus op zoek bent naar een activiteit voor alle leeftijden in een mooie stad, is een touringcar huren in omgeving Nijmegen dus zeker een aanrader.