Touringcar huren
Oss

Willen jullie een touringcar huren in Oss?

Touringcar huren in Oss, Zaltbommel, Nuland, Heesch, Uden of Rosmalen

De stad Oss is gelegen tussen de grote steden Den Bosch en Nijmegen. De stad kent een industrieel verleden waarbij het de hoofdstad was van het Kwartier van Maasland van de Meierij van Den Bosch. Hoewel er weinig hiervan bewaard is gebleven, zijn er toch nog een aantal monumenten waaraan je het industriële verleden van de stad kunt terugzien. Daarnaast beschikt de stad en zijn omgeving over veel mooie natuur. Dit maakt de stad Oss dan ook uitermate geschikt voor een bus uitstapje of een dagje weg.

Oss

Hoewel Oss geen grote plaats is, is er toch van alles te doen. Zo vindt je er het winkelcentrum de Gelderse Poort, wat perfect is om te shoppen. Dichtbij dit winkelcentrum vindt je nog wat overblijfselen van het Kasteel van Oss. De stad Oss is dan wel niet zo groot toch beschikt het over een museum, namelijk het Jan Cunen museum. In het museum vindt je moderne en dynamische kunst uit de 19e eeuw. Ook vindt je in Oss en omgeving veel mooie landschappen en prachtige natuur, waar je uren kunt fietsen en wandelen. 

Omgeving & natuur

Nuland is een plaatsje dichtbij Oss. De plaats Nuland is perfect om te bezoeken wanneer je wat wilt zien van de mooie omgeving en natuur. In Nuland bevindt zich namelijk de Hooge Heide waar je veel mooie wandelroutes hebt. De Hooge Heide bevindt zich ook voor een deel in Rosmalen. Beide dorpen liggen dan ook in de buurt van Den Bosch. Wanneer je Rosmalen of Nuland bezoekt, is het dan ook aan te raden om ook te stoppen in Den Bosch. De stad Den Bosch heeft ook van alles te bieden. Zo zijn er veel restaurants, winkels en andere bezienswaardigheden. Een stad die uitermate geschikt is voor een dagje weg in eigen land. Niet naar Den Bosch maar wil je toch een andere iets grotere stad bezoeken, dan kun je naar Uden. Uden is de 12e plaats van Noord-Brabant. Uden beschikt over net iets meer faciliteiten dan Oss, waaronder een centrum met bekende winkelketens en wat meer restaurants. In de omgeving van Oss is er dan ook genoeg te beleven en dit maakt dan ook dat deze omgeving perfect is voor een dagreis. Hiervoor kun je zelf een touringcar huren met bijvoorbeeld familie of vrienden. Op deze manier kunnen jullie genieten van veel mooie plekjes in de omgeving binnen een dag. Er is keuze voor iedereen en dus is de omgeving geschikt voor het hele gezin.

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen kan makkelijk en snel. Via onderstaande knop kom je bij een aanvraagformulier terecht. Beschrijf hierin duidelijk de dag, de datum, het tijdstip en de route waarvoor je een touringcar wilt huren. Wanneer je na het invullen van het aanvraagformulier op verzenden klikt, wordt jouw formulier naar alle partijen gestuurd die eventueel zouden kunnen voldoen aan jouw aanvraag. Je krijgt vervolgens van verschillende verhuurbedrijven een zogenaamde ‘Touringcar offerte’ toegestuurd. Het is vervolgens geheel aan jou de keuze welke van de verhuurbedrijven je kiest en waar je dus een touringcar gaat huren. Het aanvragen van een offerte is gratis en geheel vrijblijvend.