Touringcar huren
ede

Willen jullie een touringcar huren in Ede?

Touringcar huren in Ede, Lunteren, Harskamp of Hoenderloo

Ede is een prachtig dorp in Gelderland. Hoewel het niet zo bekend is, vindt je er toch veel pracht en praal. Er is in deze omgeving nog veel geschiedenis bewaard gebleven die je op veel plekken ook nog kunt bezoeken. Daarnaast vindt je er prachtige natuur, waar je je zowel in de winter als in de zomer de hele dag kunt vermaken. Ede is dus echt een aanrader voor een uitstapje binnen Nederland.

Natuur in Ede

Ede ligt op de westflank van Nationaal park de hoge Veluwe en de zuidelijke Gelderse Vallei. Beide gebieden staan bekend om hun prachtige natuur en mooie landschappen. Je kunt jezelf hier urenlang vermaken. Zo kun je er prachtig wandelen op de mooie omgeving. Ook zijn er verschillende paden waar je kunt fietsen of mountainbiken. De kans bestaat dat je ook nog eens mooie wilde dieren tegenkomt op de Veluwe. De vraag vanuit het bosbeheer is wel om op de aangegeven en aangelegde paden te blijven. Ook het verzoek om geen papier achter te laten. We willen dat deze schoonheid in de natuur zo lang mogelijk bewaard blijft zodat we er nog jarenlang van kunnen genieten.

Omgeving 

Niet alleen in Ede, maar ook in andere dorpen in de omgeving vindt je prachtige natuur. Zo vind je het gezellige dorp Lunteren. Het dorp trekt jaarlijks veel toeristen naar de aanwezige campings, bungalowparken en hotels. Naast de natuur beschikt het dorp ook over een museum en een groot aantal monumenten. Ook vind je in de omgeving van Ede het dorpje Hoenderloo. Dit dorp ligt op de Veluwe en beschikt dus over prachtige natuur. Naast Hoenderloo vind je in Otterlo ook nog het Kröller-Müller Museum, waar je kunstwerken van veel bekende kunstenaars kunt bewonderen. Tot slot vind je in de omgeving Ede ook nog het dorp Harskamp. Dit dorpje ligt aan de rand van de Veluwe en hier vind je dus opnieuw mooie natuur. Daarnaast was Harskamp vroeger een legerplaats. Je kunt nog verschillende dingen terugvinden van deze legerplaats in het dorp. Opnieuw genoeg te zien en te doen dus.

Wil je er verzekerd van zijn dat je al deze plaatsen, bezienswaardigheden en activiteiten op een dag kunt bezoeken en doen, huur dan een touringcar voor jullie uitstapje. Gedurende de dag kun je met een touringcar al deze verschillende plaatsen en bezienswaardigheden bezoeken. Op deze manier kun je in een dag al het moois ontdekken wat Ede en de omgeving te bieden hebben.

Prijzen en beschikbaarheid 

Het is gratis en geheel vrijblijvend om een offerte aan te vragen. Via het aanvraagformulier kun je jouw verzoek invullen waarin je duidelijk kunt beschrijven voor welke dag, datum, welk tijdstip en voor welke route je de touringcar wilt huren. Wanneer het aanvraagformulier verzonden is, krijg je van alle beschikbare verhuurders een offerte over jouw aanvraag. Vervolgens kun je zelf kiezen bij welk verhuurbedrijf je een touringcar wilt huren. Je krijgt dus verschillende mogelijkheden voor jouw aanvraag en je kunt zelf kiezen waar je de touringcar huurt. De keuze blijft dus geheel bij jou.