Touringcar huren
Arnhem

Willen jullie een touringcar huren in Arnhem?

Touringcar huren in Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem, Duiven Dieren of Zutphen

De stad Arnhem ligt precies tussen vier grote steden, namelijk Amersfoort, Apeldoorn, Nijmegen en Doetinchem. Vanuit deze omliggende steden is Arnhem goed te bereiken en dat is maar goed ook. Er is namelijk ontzettend veel te beleven in en rondom Arnhem.

Gelredome

Wanneer je zegt ‘Arnhem’ zullen velen gelijk de link leggen met het Gelredome. In het Gelredome worden regelmatig verschillende feesten en festivals georganiseerd. Het Gelredome biedt ruimte voor 34.000 bezoekers en hier maken ieder jaar ruim een miljoen mensen gebruik van. Verschillende grote artiesten zoals Justin Timberlake, Justin Bieber en Céline Dion hebben hier grote concerten gegeven. Ook worden er regelmatig feesten georganiseerd. Denk hierbij aan het drukbezochte Nederlandstalige Mega Piraten Festijn en het hardstyle-dancefeest Qlimax. Ieder jaar trekken deze evenementen vele bezoekers naar het Gelredome en het is dan ook vaak groot feest in de omgeving rondom het Gelredome.

Vitesse

Naast het feit dat er in het Gelredome veel concerten en feesten worden georganiseerd, heet het gebouw natuurlijk nog een andere functie. Het Gelredome is namelijk geen concertzaal, maar het is een voetbalstadion. Het is dan ook de thuisbasis van voetbalclub Vitesse. Iedere zondag staan er supporters met zwart-gele T-shirts en sjaals te trappelen om hun geliefde club te zien spelen. Naast de mannen in het zwart-geel, zijn er ook regelmatig supporters op de been om de vrouwen in het oranje te zien spelen. De oranje leeuwinnen hebben namelijk ook regelmatig wedstrijden in het stadion van Vitesse. Ondanks dat het terrein veel parkeergelegenheden heeft, kiezen toch velen voor evenementenvervoer. De touringcar zet je voor de deur af en na de wedstrijd staat de bus weer op de afgesproken plek op het afgesproken tijdstip op jullie te wachten. 

Nog meer?

Ben je niet zo van de grote evenementen maar wil je toch wat leuks doen in of rondom Arnhem, geen probleem. Er zijn genoeg andere dingen te doen tijdens een busuitstap of een dagje weg naar Arnhem en omgeving. Zo vind je in Arnhem ook een mooie dierentuin, de Burgers Zoo. Je vindt hier allerlei wildebeesten en onderwater dieren. Daarnaast zijn er verspreid over het park verschillende speeltuinen te vinden, waarin de kinderen zich eindeloos kunnen vermaken. Natuurlijk is er dan de mogelijkheid voor papa en mama om even heerlijk bij te kletsen onder het genot van een kopje koffie. Ook voor een schoolreisje is een bezoekje aan Burgers Zoo de perfecte activiteit in Arnhem.

Dichtbij Arnhem vindt je de plaats Duiven. Deze plaats wordt veel bezocht door zijn grote industrieterrein met daarop verschillende grote ketens. Zo vind je er een gigantische vestiging van Ikea en sinds kort een modieuze vestiging van Loods 5. Ook tijdens de kerstdagen is het erg druk in Duiven. Duiven beschikt namelijk tijdens de decembermaand over de grootste kerstshow van Nederland in de Intratuin. Hier vindt je prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen en veel andere lichtgevende schoonheid voor de kerst. Echte kerst fanaten kunnen hier vanaf november al de sfeer proeven en weer helemaal in de kerststemming komen. De kerstshow in de Intratuin Duiven wordt jaarlijks door duizenden mensen bezocht.